GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Imorgon flyttar de in i anrika textilfastigheten

     Från fabrik till kontor.
     Borås • Publicerad 16 augusti 2018
     Arkivbild.
     Arkivbild.
     Foto: Anton Hedberg

     I Viskaholm har mycket av Borås textilhistoria under 1900-talet skrivits med bland annat Wäfveribolaget som hade upp mot 3 000 anställda under 40-talet.

     Efter en lång renovering av fastigheten kommer nu Riksbyggen flytta in sina kontor i lokalen imorgon.

     – Renoveringen har varit varsam för att behålla gammal stil och karaktär, men det innebär också att man skapar en modern och flexibel kontorsmiljö för att kunna möta dagens krav på ändamålsenliga och funktionella lokaler, säger Åsa Martinsson på Riksbyggen till fastighetssverige.se.

     Sebastian BourghardtSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.