GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Strömavbrott i Borås – tusentals drabbade

Under torsdagsmorgonen skedde ett strömavbrott i Borås som enligt uppgifter till BT drabbade 6 200 kunder. Men vid 07.30-tiden var problemet löst och därmed fick kunderna tillbaka sin ström.
Borås • Publicerad 23 juni 2022 • Uppdaterad 24 juni 2022

Det var runt 06.40-tiden på torsdagsmorgonen som Borås elnät meddelade att de hade ett strömavbrott i Borås. Totalt 6 200 kunder var drabbade i områden som Södra Sjöbo, Knalleland, Norrmalm, Sjukhuset Villastan, centrum samt delar av Norrby, rapporterar BT.

Utöver det ska det ha varit strömavbrott på hotellet Scandiz Plaza i Borås.

Vid 07.30-tiden var problemet löst och Borås elnät meddelar att det berodde på fel hos en större transformator och att de på grund av detta fick göra exakta omkopplingar, men det exakta felet har inte kommit fram än.

Läs mer här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.