GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Här är hetaste bostäderna i Borås

     Borås • Publicerad 4 juli 2021
     Foto: Bjurfors

     Varje vecka klickar miljoner svenskar in sig på Hemnet. De mest klickade objekten ger en indikation på besökarnas smak och intresse för enskilda objekt. Genom Hemnets veckostatistik rankar Borås DLY de tre populäraste villorna och bostadsrätterna i Borås förra veckan, som fortfarande är till salu. I DLY:s sammanställning är enbart Borås och dess närliggande kransorter med.

     Villor

     1. Skolvägen 5C, Sjömarken

     Villan med en boarea på 150 kvadratmeter och en biarea på 90 kvadratmeter fick 4 444 klick. Villans utgångspris är inte listat.

     2. Deragårdsvägen 36, Tämta

     Villan med fem rum fick 4 393 klick och är till salu för 975 000 kronor. Villan har en boarea på 60 kvadratmeter.

     3. Frimans väg 8, Aplared

     Villan med en boarea på 85 kvadratmeter fick 4 065 klick förra veckan. Bostaden har ett utgångspris på 1 925 000 kronor.

     Bostadsrätter

     1. Lilla Brogatan 8, Centrum

     Bostadsrätten med en boarea på 94 kvadratmeter fick 2 866 klick. Bostaden har tre rum och kök och ett pris på 4 595 000 kronor.

     2. Lilla Brogatan 8, Centrum

     Bostadsrätten med en boarea på 78 kvadratmeter fick 1 682 klick och pris är inte listat.

     3. Lagercrantz Plats 7B, Borås

     Trerummaren är på 83 kvadratmeter och är till salu för 2 595 000 kronor. Bostadsrätten fick 1 498 klick.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.