GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Här är de mest anmälda brotten i Borås 2020

     Borås • Publicerad 21 februari 2021

     Brottsförebyggande rådet (Brå) har släppt preliminär statistik över antalet anmälda brott i Borås under 2020.

     Siffrorna visar att stöld och rån var de mest anmälda brotten med 3 383 fall. Det är över än 200 färre anmälda brott jämfört med år 2019.

     Däremot har antalet anmälda brott vad gäller skadegörelse, bedrägeri och misshandel ökat. När det kommer till skadegörelse anmäldes nästan 200 fler fall, från 880 till 1 073. Enligt Brå:s statistik har antalet fall av bedrägerier gått från 492 till 947.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.