GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Handelsbanken stänger tre kontor i Sjuhärad

     Sjuhärad • Publicerad 14 januari 2021
     Handelsbanken, Viared.
     Handelsbanken, Viared.
     Foto: Jan Pettersson

     Storbanken Handelsbanken ska minska antalet kontor. Anledningen är att allt fler gör sina bankärenden digitalt. I dag har Handelsbanken åtta kontor i Sjuhärad. De kommer att bli fem framöver.

     ”Här i Sjuhäradsbygden innebär det att kontoren i Viared, Tranemo och Svenljunga flyttar till oss här i Borås city”, skriver Joakim Antonsson, kontorschef på Borås city i ett mejl till Borås tidning.

     Efter förändringarna kommer Handelsbanken ha kontor i Borås centrum, Herrljunga, Bollebygd, Ulricehamn och Vårgårda. Personalen på de tre kontor som stängs kommer följa med till Borås centrum.

     Daniel RydströmSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.