GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Gängkriminella gick till attack i Borås

     Borås • Publicerad 26 september 2019 • Uppdaterad 27 september 2019
     Foto: Anders Johansson

     Förra veckan blev en hundförare attackerad av en stor grupp människor på Hässleholmen i Borås. Enligt Borås Tidning stod hundföraren och höll koll på ett par polisbilar under tiden som en patrull gjorde en husrannsakan i en lägenhet när 15-20 personer plötsligt kom fram. De omringade hundföraren och attackerade honom.

     – Det var en rätt så kraftig attack och han slog larm. Det är givetvis ingen rolig upplevelse när man blir så trängd och det är klart att man blir rädd i en sådan situation, säger Peter Apelqvist, stationsbefäl vid polisen i Borås, till Borås Tidning.

     Flera polisenheter kom till platsen och hundföraren ska inte ha fått några fysiska skador i samband med händelsen rubriceras som våldsamt upplopp. Flera personer har suttit frihetsberövade och enligt uppgifter till BT ska ett antal av de som har pekats ut för att ha varit inblandade ha en mycket stark koppling till det kriminella gänget på Hässleholmen/Hulta. Läs mer här.

     Nadia HagbergSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.