GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fortsatta problem med distributionen av BT

Borås • Publicerad 4 december 2021
Genrebild.
Genrebild.Foto: Christian Hylse

Det är fortsatta störningar i distributionen av BT i vissa delar av Sjuhärad, skriver BT. Orsaken är det svåra väglaget som de senaste dagarnas snöoväder medfört.

Tidningen meddelar att vissa hushåll kan bli utan papperstidning även framöver.

– Vi har fortsatt sjuka medarbetare och prognosen visar på att det är fortsatt ostadigt väder över Sjuhärad i natt men vi gör allt vi kan för att försöka säkerställa att så många som möjligt får möjligheten att få sin tidning i brevlådan, säger Catrin Ljung, marknadschef på BT.

Under helgen kommer det att finnas papperstidningar för avhämtning i BT-huset.

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.