GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Företaget återkallar snus – snusare får blåsor i munnen

Vårgårdaföretaget Nordic snus tvingas återkalla alla smaker av snusen Nordic spirit, eftersom att snusare fått blåsor i munnen efter användande, skriver Alingsås tidning.
Vårgårda • Publicerad 22 juni 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: Pernilla Rudenwall

I ett mejl skriver företaget Nordic snus till P4 Sjuhärad att de hittat ett potentiellt kvalitetsproblem med snuset och som en försiktighetsåtgärd har de valt att dra bort produkten från marknaden.

Nu ska de genomföra tester och analyser.

Företaget skriver även att deras produkter är säkert användbara då de uppfyller nationella säkerhets-och kvalitetsrelaterade krav.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.