GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Företag med Boråskontor kan vinna jämställdhetspris

     Borås • Publicerad 13 oktober 2021
     Anita Beslic, HR-chef på Consid. Pressbild.
     Anita Beslic, HR-chef på Consid. Pressbild.
     Foto: Nathalie Beser

     IT-konsultbolaget Consid, med kontor i Borås, kan vinna pris för sitt jämställdhetsarbete.

     I februari nästa år delar Forum Jämställdhet ut den prestigefyllda utmärkelsen Svenska Jämställdhetspriset. Priset är en nationell utmärkelse som varje år delas ut till en aktör som aktivt arbetar för ett mer jämställt samhälle. Consid har verkat på många plan för att göra it-branschen mer jämställd.

     – Det är fantastiskt roligt att vårt jämställdhetsarbete uppmärksammas på det här sättet. Vi har länge arbetat hårt med att försöka att göra it-branschen mer jämställd. Det är ett svårt arbete, men jag är säker på att det kommer att betala sig, säger Anita Beslic, HR-chef på Consid, i ett pressmeddelande.

     En jury utser vinnaren, som kommer att presenteras på Forum Jämställdhet, Sveriges största jämställdhetskonferens som äger rum den 8-9 februari i Stockholm. Priset kommer att delas ut av Jämställdhetsmyndighetens generaldirektör Lena Ag.

     Tova LyrénSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.