GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Fler vaccintider släpps

     Borås • Publicerad 22 juli 2021
     Genrebild.
     Genrebild.
     Foto: Jonas Engman

     Vid arenamottagningen i Borås släpps nu fler vaccintider. Tiderna det handlar om är på fredagen samt på onsdag, torsdag och fredag nästa veckan.

     – Det blir 700 tider per dag ungefär, säger Liisa Karlsson, vaccinsamordnare på Arenamottagningen i Borås till Borås Tidning och fortsätter:

     – Vi hoppas att det blir fortsatt högt tryck. Om jag ser att det blir snabbt och kan lösa det med personal så lägger jag ut nya tider fortlöpande.

     Alexander JepsenSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.