GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Fastighetsägare kan polisanmälas – hade byggen på kommunens mark

     Borås • Publicerad 1 augusti 2020

     Elisabeth Eickhoff.
     Elisabeth Eickhoff.
     Foto: Foto: Jan Pettersson

     Fastighetsägare i Viared Sommarstad har byggt anläggningar utanför sina tomter. Det var ett 50-tal fastighetsägare som hade olovliga anläggningar på kommunens mark och trots deadline har 30 ägare fortfarande inte ordnat till marken.

     – Vi försöker komma överens med de som har mycket kvar att göra. Hur lång tid var och en behöver beror ju lite på vilken situation de befinner sig i. Men om det sedan inte blir gjort får vi se vad lagen säger och i värsta fall polisanmäla, säger Elisabeth Eickhoff, mark- och exploateringschef, till Borås Tidning.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.