GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Farligt föremål upptäckt på återvinningscentral – ”ser ut som en handgranat”

     Borås • Publicerad 14 oktober 2021
     Återvinningscentralen Lusharpan är avspärrad.
     Återvinningscentralen Lusharpan är avspärrad.
     Foto: Jonas Börjesson

     Runt halv två på torsdagseftermiddagen larmades polis till Regementsgatan i Borås med anledning av att ett misstänkt farligt föremål har hittats på återvinningscentralen Lusharpan.

     – En i personalen hittade ett föremål som ser ut som en handgranat inne på området, säger Jessica Petroff, chef för återvinningscentralerna i Borås, till Borås Tidning.

     Polisen har spärrat av området. En bombgrupp har anlänt till platsen för att undersöka föremålet. Enligt Borås Tidning kommer bombgruppen snart att spränga föremålet.

     De som vill slänga skräp hänvisas till återvinningscentralerna på Boda och i Dalsjöfors.

     Tova LyrénSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.