GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

EXTRA: Här är årets nyhet i Aladdinasken

Den omåttligt populära Aladdinasken brukar vara ett stående inslag hos de flesta familjer under vintertider och jul. Nu får asken ett nytillskott medan en annan pralin byts ut.
Borås • Publicerad 20 september 2022
Alladinaskens senaste tillskott är pralinen apelsinkanel.
Alladinaskens senaste tillskott är pralinen apelsinkanel.Foto: ©Fotograf Sara Danielsson

Det är inte ofta det görs förändringar bland innehållet i Aladdin-asken.

Förra året tillkom pralinen saltkaramell, den första nya på fyra år.

Den nya pralinen för i år har smaker som förknippas starkt med julen och bär namnet apelsinkanel.

– Julen är dofternas och smakernas högtid, med dofterna kanel, kryddnejlika och glögg är julstämningen fulländad. Med den nya pralinen vill vi hjälpa svenskar att minnas känslorna från barndomens jular samtidigt som vi vill knyta an till Aladdinaskens självklara plats under svenskarnas julfirande, säger Maija Bjureström, Senior Brand Manager, Mondelēz, i ett pressmeddelande.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.