GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Då anordnas höstloppis i Borås

Snart intar höstmarknaden Borås, vilket blir startskottet för hösten.
Borås • Publicerad 9 september 2022
Foto: Anders Robertsson

Gatorna kommer återigen vara fyllda med loppisbord längs övre Österlånggatan.

Borås city skriver följande i ett Facebook-inlägg:

”I samband med årets höstmarknad fyller vi övre Österlånggatan med loppisbord som ställer upp med allt tänkbart, kläder, skor, väskor och inredning. Det som inte längre används i ett hem söker nu ett nytt. Ett ypperligt tillfälle att både rensa och fynda inför hösten!”

Den som vill kan ta med ett eget bord till loppisen och sälja för en peng på 200 kronor.

Höstloppis

När: lördag 24 september

Tid: klockan 10.00-16.00

Plats: Österlånggatan, i höjd med Hötorget

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.