GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Corona: Drive in-tester i Knalleland

     Borås • Publicerad 3 juni 2020 • Uppdaterad 3 juni 2020
     .
     .
     Foto: Tomas Nyberg

     I veckan har coronatester för allmänheten dragit igång, personer med symptom kan testa sig på olika vårdcentraler i Borås. Från och med idag onsdag, kommer man också kommer igång med en drive in-teststation på en parkering i Knalleland i Borås berättar P4 Sjuhärad.

     Drive in-stationen är ett samarbete mellan Närhälsan, privata vårdcentraler och Borås stad. Planen är att kunna testa 1000 personer i veckan via drive in-testen. Vill man testa sig behövs tidsbokning.

     Anna EngströmSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.