GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Butiken stänger igen – efter 16 månader

Second-hand butiken Krumelur i Bollebygd har drivits av Madeleine Klar sedan maj 2021. Nu stängs den igen.
Bollebygd • Publicerad 20 september 2022
Madeleine Klar stänger second-hand butik i Bollebygd-
Madeleine Klar stänger second-hand butik i Bollebygd-Foto: Gustaf Hallin

Anledningen till att second-hand butiken Krumelur, belägen i centrala Bollebygd, nu stänger är för att ägaren Madeleine Klar inte hinner med.

Det var under måndagskvällen som hon gick ut med beskedet på Krumelurs Facebook-sida:

– Butiken har på den korta tid den funnits blivit mycket uppskattad och jag vet att många tycker att det är tråkigt att jag stänger.

För BT förklarar hon att med två yngre barn och en make som är borta på sjön i längre perioder finns inte tiden längre till att driva vidare butiken.

Läs hela reportaget här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.