GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     BT granskar kokainet i Borås

     Borås • Publicerad 27 december 2019
     .
     .
     Foto: Sanna Tedeborg

     Borås Tidning har granskat kokainet i Borås. Drogen blir allt vanligare i Borås och i flera delar kommer tidningen att publicera sin granskning. BT:s reportrar hittade spår från kokain på flera krogar i centrum.

     Borås Tidning har bland annat gått igenom en stor mängd narkotikadomar från Borås Tingsrätt, databasen Acta Publica samt strafförelägganden från Åklagarkammaren i Borås. Antal mål vid tingsrätten där kokain förekommer under en av åtalspunkterna har i år varit 90, jämfört med 25 för fem år sedan.

     Se granskningen och en minidokumentär här.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.