GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Brand i Boråslägenhet – boende fick utrymma

På onsdagsförmiddagen skickades räddningstjänsten till ett flerfamiljshus i Hässleholmen.
Borås • Publicerad onsdag 14:12

Branden har inte resulterat i några personskador enligt räddningstjänstens uppgifter rapporterar BT.

De boende i huset ha själva utrymt lägenheten.

– Det är inga kända personskador, men vi har en person som förts med ambulans för kontroll, säger Tomas Leiback, räddningsledare, till BT som är på plats.

Branden kunde släckas ner snabbt. Räddningstjänsten fick gå in med rökdykare i lägenheten. Orsaken till branden är fortfarande oklar.

Följ händelseförloppet här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.