GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Boråsföretaget köps upp av Ahlsell

     Borås • Publicerad 24 november 2021
     Lars Edwardsson, ägare och vd Verktygsboden.
     Lars Edwardsson, ägare och vd Verktygsboden.
     Foto: Jan Pettersson

     Boråsföretaget Verktygsboden förvärvas av Ahlsell, skriver Borås Tidning. Företagets vd Lars Edwardsson tog över Verktygsboden 1996. Sedan dess har han byggt upp företaget som säljer verktyg och maskiner för verkstad, bygg och garage – bland annat under egna varumärket Pela tools.

     Nu köps de upp av Ahlsell, som beskriver sig själva som ”den ledande tekniska distributören i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner.” Verktygen kommer nu att säljas i alla Ahlsells kanaler, inte bara i Sverige utan även i övriga Norden.

     – Ahlsell är Sveriges bästa företag i vår bransch enligt min mening, och nu krokar vi arm med dem. Det känns jätteroligt, det får alla här att sträcka på sig, säger Lars Edwardsson till BT.

     Tova LyrénSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.