Boråsarna i nytt program med Jocke och Jonna

Foto: Linus Hallsenius/Dplay

Fredagen den 13 december är det premiär för nya programmet Spökjakt på Dplay. Det är Jocke och Jonna Lundell som tar sin prisbelönta tittarsuccé på Youtube in till Dplay.

Förutom paret Lundell är också boråsarna Tony Martinsson och Niklas Laaksonen med i programmet. Bröderna driver Laxton Ghost Sweden och är två av Sveriges främsta spökjägare. De har tidigare samarbetat med Jocke och Jonna.

Tillsammans med ett spökjägarteamet och ett medium åker Jocke, Jonna och vännen Danjal till några av världens mest omtalade hemsökta platser.

- Jag är oerhört stolt och tacksam för chansen att tillsammans med Dplay få utveckla ett format som jag skapat på ett såhär snyggt och påkostat sätt. Det här ämnet är ju en väldigt spännande vattendelare, otroligt många människor tror ju på på något övernaturligt men lika många tror inte alls. Därför är det så kul att tillsammans med vårt team försöka hitta bevis för om paranormala fenomen faktiskt finns, säger Joakim Lundell.

De ska besöka Loftus Hall på Irland, Heilstätten i Tyskland, Houska Castle i Tjeckien, Athelhampton House i England, The Ancient Ram Inn i England samt Karostafängelset i Lettland.

Spökjakt produceras av ITV Studios och får premiär på Dplay fredagen den 13 december.