unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Boråsare tävlar i Paradise Hotel

Foto: Pressbild

Dokusåpan Paradise Hotel är tillbaka med en trettonde säsong. En av årets deltagare är 22-årige Alexander Ekdahl från Borås. Han beskriver sig själv som väldigt fåfäng och en person som vill framhäva sina muskler, kör tighta kläder och speglar sig så fort han ser en spegel eller går förbi något fönster.

”När jag går ut så brukar jag inte säga att jag går ut och raggar utan vi säger att vi går ut och djurar oss. Vi kör alla metoder. Vi testar att gå fram och prata lite flörtigt med tjejerna. Gå ut och dansa, du kanske testar att snubbla in i dem. Nu jävlar har Borås landat i Mexiko. Nu är det fullt blås Borås!”, säger Alexander Ekdahl i en presentationsvideo inför programmet.

I höstens säsong samlas också åtta av de största kvinnliga namnen i dokusåpagenren. Tidigare deltagare som Emma Hellström, Josefin "Josie" Capllonch, Alexandra Nord, Cornelia Gyllborg, Erica Lindberg, Helen Ablatova, Hanna Bodelson och Paulina "Paow" Danielsson checkar in hotellet.

– Vad vore en höst utan Paradise Hotel? I dessa svåra tider är vi extra glada över att kunna erbjuda en ny säsong av trotjänaren Paradise Hotel till våra tittare. Det är dags för fansen att ladda upp inför en stjärnsprakande resa utöver det vanliga - full av girlpower, starka känslor, passion, kärlek, svartsjuka och svek, säger Filippa Wallestam, EVP and Chief Content Officer på NENT Group.

Den trettonde säsongen av Paradise Hotel spelades in i Mexiko hösten 2019 och sänds i 36 avsnitt med säsongspremiär måndag 21 september 16.00 på Viaplay följt av 22.00 på Viafree. Programmet leds av Rebecca Stella från Viskafors.

Videon är från @Paradisehotelse på Instagram.