unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Boråsare överraskades av lodjur i träd - ”otroligt vacker”

Foto: Lars Brundin

Under lördagen var Lars Brundin ute och jagade älg med sin hund i Bredared i Borås kommun. En bit från Lars började hunden att skälla men ingen älg syntes till. Istället märkte han hur hunden tittade upp mot ett träd och såg ett lodjur stå på en gren.

– Jag sa till den att stanna där uppe tills jag har gått. Den var ju otroligt vacker och jag är glad över att jag hann få den på film, säger Lars Brundin till BoråsDLY.se.

När han gick från platsen satt lodjuret kvar i trädet. Han filmade djuret och hans fru laddade upp klippet på sin Instagram. Paret har fått många reaktioner och människor har tyckt att det har varit fantastiskt att se ett lodjur.