GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Borås: Måleriföretag i konkurs – efter ett år

Boråsbaserade bolaget RF Målning & Bygg AB har blivit försatt i konkurs.
Borås • Publicerad 14 september 2022 • Uppdaterad 14 september 2022

Bolaget RF Målning & Bygg AB grundades i mars 2021. Det var hemmavarande i Skene. Enligt Bolagsverket fanns det en anställd på företaget. Företaget satsade på att utföra tjänster inom målning samt snickeri.

Enligt den senaste inlämnade årsredovisning hade företaget en omsättning på 492 000 kronor och ett negativt resultat på - 4 000 kronor.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.