GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Borås: Kvinna misshandlad – fick motta knytnävsslag tills hon började blöda

Under tisdagskvällen greps en man i 55-årsåldern, misstänkt för att ha misshandlat en kvinna. Kvinnan uppger själv att hon blivit slagen med knytnävsslag riktade mot ansiktet.
Borås • Publicerad 21 juni 2022

Larmet om misshandeln kom in vid 17.30 till polisen.

Enligt polisens hemsida menar kvinnan att hon blivit slagen i ansiktet med knytnävsslag av den misstänkte 55-årige mannen så hårt att hon börjat att blöda. Sedan ska kvinnan ha lyckats rymma ut på en balkong, och senare kunde förbipasserande larma polisen.

Den misstänkte mannen som greps för misshandeln är en bekant till kvinnan. Enligt uppgifter till BT hade polisen vid 18.30-tiden väldigt lite information kring händelsen.

Det finns ännu inga uppgifter om att kvinnan behövt åka till sjukhus eller hur hennes skadeläge är vid tillfället.

Läs mer här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.