GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Borås: Kvinna häktad – efter misstänkt mordförsök

En kvinna i 25-årsåldern har nu häktats, misstänkt för ett försök till mord efter en händelse som skedde vid ett bostadsområde under helgen i Borås, rapporterar BT.
Borås • Publicerad 21 juni 2022 • Uppdaterad 21 juni 2022

Det var under natten till lördagen som en man i 30-årsåldern ska ha blivit slagen av något vasst föremål, och fick sedan föras till sjukhus.

Då anhölls både kvinnan i 25-årsåldern samt en man i 35.årsåldern, och nu är alltså kvinnan häktad.

Läs mer här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.