GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Borås: Inbrott på skola – dator och Ipads stulna

Under natten till torsdagen utsattes Tummarpskolan i Dalsjöfors för ett inbrott. Det som har stulits är en dator och flera Ipads, rapporterar BT.
Borås • Publicerad 23 juni 2022 • Uppdaterad 23 juni 2022

Efter klockan sju på torsdagsmorgonen ska polisen ha fått höra om händelsen.

– Någon eller några personer ska ha krossat ett fönster för att ta sig in på skolan, säger Annika Hallberg, stationsbefäl på polisen i Borås till BT.

Värdet på stöldgodset, en dator och flera Ipads, är ännu oklart. Inte heller finns det någon misstänkt i nuläget. Anmälan om stöld genom inbrott har skrivits.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.