GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Borås: Här är stans nya asiatiska hak – fokus på bubbelte

Paula Milk Tea & Ramen är Borås nya asiatiska hak där fokuset ligger på den söta drycken bubble tea samt nudelsoppan ramen.
Borås • Publicerad 20 september 2022
Boba-tea i Borås
Boba-tea i BoråsFoto: Borås city

Den nya restaurangen Paula Milk Tea & Ramen är beläet på Österlånggatan 51.

Både ramen och den populära drycken bubble tea, även kallat för boba, står i fokus hos nya stället.

Boba tea är ett sött te som kommer från Taiwan med gelékulor i botten som man suger upp i sugrör.

Bakom satsningen står Erik Nguyen, ägare av mini TOKYO Sushi på Allégatan samt Basilika Thai vid Bäckängsgymnasiet.

– I vårt team finns en barista som kommer från Vietnam som jobbat med detta i åtta år. Alla recept kommer direkt från Asien, säger han till BT.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.