GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Borås: Här är nya utomhusklubben i sommar – plats för 500 besökare

I sommar slår klubben Bakfickan ihop sig med krogen Åsbogatan 1 i samband med Sommartorsdagarna Weekend. Detta för att öppna en utomhusklubb som ska ha plats för 500 besökare på en parkering bakom Viskaholmshuset.
Borås • Publicerad 23 juni 2022 • Uppdaterad 23 juni 2022
Gino Pettersson är arrangör.
Gino Pettersson är arrangör.Foto: Elin Thornberg

Det är i hop med det nya konceptet Sommartorsdagarna Weekend som klubben Bakfickan tillsammans med bistron Åsbogatan 1 öppnar upp för nattklubb. Varje lördag i fem veckor, med start 2 juli, kommer de öppna upp bakom Viskaholmshuset.

Man hoppas på besökare i alla åldrar.

– Mellan 16 och 21 är det livemusik och grill, något som är till för både Amanda 5 år och Göran 68 år. Sen från 21 till 01 bjuds det på lounge- och deep house-musik, upplysta fasader och vår tidigare slogan ”gött häng”, säger arrangören Gino Pettersson till BT.

Det som är speciellt för evenemanget är att klubben öppnar på en parkeringsplats där en uteservering kommer att byggas. Historiskt blir det också, då detta är första gången ett pop-up projekt får äga rum med eget tillstånd från Borås.

Läs mer här.

Åsbogatan 1 goes Bakfickan

Plats: Bakom Viskaholmshuset.

Datum: 2, 9, 16, 23, 30 juli.

Öppettider: 16 till 01.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.