GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Beslut om licensjakt i Borås

     Borås • Publicerad 17 december 2020
     .
     .
     Foto: Pernilla Rudenwall

     Länsstyrelsen Västra Götaland har beslutat om licensjakt efter maximalt två lodjur i länet under 2021. Djuren får fällas i Sjuhärad.

     Licensjakten får bedrivas under hela mars månad. Länsstyrelsen avlyser jakten när maxantalet djur är fällda, eller påskjutna och avräknade, i respektive jaktområde.

     Ett lodjur får fällas inom jaktområde 1 som består av kommunerna Bollebygd och Mark och ett lodjur får fällas inom jaktområde 2 som består av kommunerna Borås och Ulricehamn.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.