GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Alla över 18 får en tredje vaccindos

     Borås • Publicerad 24 november 2021
     Arkiv.
     Arkiv.
     Foto: Calle Rydqvist

     Alla mellan 18 och 65 år kommer erbjudas en tredje vaccindos, det meddelar Folkhälsomyndigheten på en pressträff. Dosen ska ges sex månader efter den andra dosen.Först ut är bland annat 50-64-åringar och personer som får LSS-insatser.

     Regeringen har även fattat beslut som möjliggör vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med över 100 deltagare, som träder i kraft den 1 december.

     Tova LyrénSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.