unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Åhaga blir aktivitetshus

Åhaga Borås
Åhaga Borås
Foto: Johan Valkonen

Åhaga väljer att ställa in de flesta av vårens stora konserter och arrangemang. Enligt BT har Åhaga drabbats hårt av publikrestriktionerna.

– Det mesta är flyttat till hösten -21 eller våren -22. Sabaton blir i januari 2022, Miss Li också. Sen är inte allt klart än, men du kan säga att många av de stora konserterna flyttas liksom de flesta stora evenemangen, säger Albert Alexandersson, vd på Åhaga, till BT.

Under våren öppnar Åhaga istället som aktivitetshus. Planen är att installera golfsimulatorer och padelbanor i lokalerna. Det kan också bli boule och en klättervägg och dessutom finns det planer på en digital studio för after work, med möjlighet till digitala uppträdanden.