GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Affärsliv: Klassiskt konditori i konkurs

     Borås • Publicerad 7 juli 2021
     Arkivfoto.
     Arkivfoto.
     Foto: Jan Pettersson

     Det anrika konditoriet Lulus har gått i konkurs. Pandemin har drabbat konditoriet hårt. Permitteringar har inte betalats ut från september förra året till juni.

     – Försäljningen har minskat med ungefär 40 procent sedan pandemin kom. Det har inte varit något folk i centrum. Vår målgrupp är pensionärer och de har ju fått hålla sig hemma. Tyvärr tog pengarna slut till slut, säger delägaren Thomas Lundvall till BT.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.