GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Youtube-stjärnan från Sjuhärad blev årets unga företagare: ”Jättekul”

Youtube-och poddstjärnan Lucas Simonsson från Tranemo utsågs på måndagen till årets unga företagare i Mölndal.
Tranemo • Publicerad 6 juli 2022
Lucas Simonsson
Lucas SimonssonFoto: Petter Trens

Simonsson tilldelades priset av Företagarna i Mölndal med följande motivering:

– Han sticker ut, han har ju skapat ett varumärke och åstadkommit ett ganska stort avtryck. Det bottnar i att han är en företagare. Allt han gör bygger på framgångsrika samarbeten, han har ett driv, han har en idé. Han har också lyckats använda sociala kanaler till att bli väldigt stor, säger Karolina Flink Berndtsson, ordförande i Företagarna, till Mölndals-Posten.

De senaste åren har Lucas Simonsson gått från att posta virala klipp på Facebook till att göra succé på Youtube med kanalen JLC, tillsammans med kollegorna Jonas Fagerström och Carl Déman. De tre driver även en podd tillsammans.

Simonsson själv var överrumplad när han tog emot priset under måndagen.

– Det är jättekul! Jag visste inte själv att folk kunde nominera mig, så jag vet inte vilka som har nominerat mig, säger han till Mölndals-Posten.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.