GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Wiktoria Johansson utmanar sig själv i nya ”Fångarna på fortet”

Den som följer influencers på sociala medier kan ha sett det ikoniska Fort Boyard skymta i bakgrunden de senaste dagarna. Detta är av anledning att inspelningarna av höstens säsong av ”Fångarna på fortet” dragit igång.
Borås • Publicerad 4 juni 2022
Wiktoria Johansson.
Wiktoria Johansson.Foto: Anders Robertsson

Boråsartisten Wiktoria Johansson bekräftar via sitt Instagram-konto att hon är med och tävlar i höst.

”I DID IT!!!! Ska bli så kul att ni ska få se det här” skriver hon under en bild framför Fort Boyard.

Under höstens säsong, som blir den första sedan 2019 på grund av pandemin, tävlar en mängd olika deltagare.

Bland annat OS-guldmedaljören Walter Wallberg, domaren Tony Irving, influencern Margaux Dietz och Hollywood-frun Gunilla Persson.

Fångarna på fortet har ny säsongsstart i höst med återvändande Agneta Sjödin och Gunde Svan som programledare.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.