GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Världskände rapparen besökte Boråsdesignerns lägenhet

Inför en spelning i Sverige ville världsstjärnan Tyler the creator komma förbi hos Boråsdesignern Gustaf Westman för att se hans verk. Då blev det stressigt för Westman, rapporterar BT.
Stockholm • Publicerad 22 juni 2022 • Uppdaterad 22 juni 2022
Gustaf Westman gjorde om sin lägenhet till en studio när Tyler the creator kom på besök.
Gustaf Westman gjorde om sin lägenhet till en studio när Tyler the creator kom på besök.Foto: Privat

Gustaf Westman växte upp i Dalsjöfors, utanför Borås. Efter att ha pluggat arkitektur i Göteborg fortsatte han till Stockholm för att satsa på sin dröm.

På kort tid har hans möbler blivit populära bland flera artistnamn som Dua Lipa, Olivia Rodrigo och Demi Lovato, som alla visat upp Gustafs möbler på sina Instagramkonton.

Det är dock ovanligt att Gustaf möter de kändisar som gillar hans verk. Tills att rapparen Tyler the creator klev in i hans lägenhet.

Medan rapparen Tyler the creator var på plats i Stockholm för att spela på nya festivalen Rosendal garden party, ville han se Gustaf Westmans verk. Tidigare hade rapparen köpt Gustafs verk och bjudit in han till events men de hade inte setts.

Artisten frågade i fall Gustaf hade en studio eller en butik att besöka.

– Vilket jag inte hade, så jag beslutade att i stället snabbt göra om min lägenhet. Så jag fick hämta en massa möbler, säger Westman till BT och fortsätter:

– Det blev ett hetsigt projekt att få dit allt. Mitt i natten kom jag på fler grejer jag ville visa upp, så då fick jag bara gå upp och hämta hem dem.

Läs mer på BT.

Snabb fakta om Tyler the creator

• 31 år gammal amerikansk rappare och musikproducent.

• Blev ett välbekant namn i musikkretsar efter debutalbumet Goblin, 2011.

• Grundare till klädmärket GOLF.

• Spelade senast i Sverige på Rosendal garden party i Stockholm.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.