GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Ung Boråsregissör med ny film

     Regissören Ellen Johansson, 26 år, har nyligen spelat in det sista av sin nya kortfilm ”Ropa varg”. Filmen spelades till stora delar in i skogarna i Vänga.
     Borås • Publicerad 19 oktober 2021
     Ellen Johansson, till höger, vann pris för sin senaste film ”The birthday”. Nu är hon aktuell med en ny kortfilm, ”Ropa varg”.
     Ellen Johansson, till höger, vann pris för sin senaste film ”The birthday”. Nu är hon aktuell med en ny kortfilm, ”Ropa varg”.
     Foto: Privat

     Två regniga och blåsiga utomhusdagar blev det för regissören Ellen Johansson och hennes team, när de spelade in den nya kortfilmen ”Ropa varg”.

     – Vi fick en gratis regnmaskin, kan man säga. Men huvudsaken var att vädret inte växlade från en dag till en annan, säger Ellen Johansson till BT.

     Filmen ”Ropa varg” handlar om en storstadstjej som beslutar sig för att ge sig ut i skogen för att campa. Mest för att bevisa att hon vågar.

     Filmen är färdiginspelad och nu återstår det att färdigställa materialet för Ellen Johansson. När det är klart skickas materialet till ett produktionsbolag i Dalarna som gör slutklippningen.

     Ellen Johanssons senaste film ”The birthday” vann pris på ansedda Frame Festival i Göteborg tidigare i höst.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.