GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

TV: Daniela Rathana: ”När boråsaren Alicia sjöng undrade jag varför jag stod på scen”

Under tredje veckan av Sommartorsdagarna var ”Så mycket bättre”-aktuella Daniela Rathana en av huvudakterna. DLY fick sig ett snack med henne några minuter efter hon varit på scen där hon bland annat hyllade boråsaren Alicia Jern som fick mikrofonen under en av Rathanas låtar.
Borås • Publicerad 15 juli 2022

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.