GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tone Sekelius tar över Paradise: ”Hade inte kunnat vara med själv”

Inga dubbelsängar, noll krav på att vara singel för att söka och större fokus på samtidsfrågor ingår i Viaplays nya satsning på Paradise hotel, som numera heter Paradise. Till mixen kommer också en ny programledare: Youtubestjärnan och Mello-artisten Tone Sekelius.
Sverige • Publicerad 1 juni 2022

Tidigare har boråsaren Rebecca Stella varit programledare under flera säsonger men lämnade 2021 över stafettpinnen till Nicole Falciani. Nu görs alltså ännu ett byte, då med Youtubern och artisten Tone Sekelius som så sent som i våras tävlade med ”My way” i Mello.

– Det känns väldigt roligt, häftigt, aningen nervöst och lite overkligt att få programleda den nya satsningen. Jag älskar programmet, men hade inte kunnat vara med i det själv. Så det här är det absolut bästa som hade kunnat hända. Att få stå där och liksom röra runt i grytan men inte behöva vara i grytan, säger hon i en pressvideo.

Efter misstänkta övergrepp under programmets vårsäsong 2021 ställdes Paradise in på obestämd tid. Kort därefter blev en hel höstsäsong inställd på grund av att medieföretaget NENT ville förnya programmet.

Nya Paradise kommer tillbaka i höst.

Nya förändringarna i Paradise

– Programmet byter namn från ”Paradise Hotel” till ”Paradise”.

– Man byter från ett hotell till ett annat.

– Dubbelsängarna byts ut mot enkelsängar.

– Kravet på att deltagarna är singlar slopas.

– Alla deltagare måste vara över 20.

– Par behöver inte bildas avgörande på kön.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.