GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Tomas Andersson Wij spelar i Borås - hyllar Sagateatern

     Tomas Andersson Wij är ute på turné. Fredagen den 5 november spelar han i Borås, på Sagateatern. Ett ställe som han spelat på ett flertal gånger.
     Borås • Publicerad 5 november 2021
     Arkivbild. Tomas Andersson Wij spelar på Sagateatern, ett ställe som han trivs på.
     Arkivbild. Tomas Andersson Wij spelar på Sagateatern, ett ställe som han trivs på.
     Foto: Ola Claesson

     Tomas Andersson Wij har turnerat intensivt de senaste åren. Men 2019 tog han ett sabbatsår och lagom till att han skulle köra igång igen kom pandemin. Den förlängda pausen var enligt honom själv en ”blessing in disguise”.

     – Jag kände att jag inte hade vilat klart. Det var en paus som jag aldrig hade unnat mig annars, säger han till BT.

     Nu är han dock igång igen med turnerandet. Han startade i Örebro den 29 oktober. Nu är det dags för den tredje spelningen. På Sagateatern i Borås, ett ställe han verkar tycka väldigt mycket om.

     – Jag har varit i Borås flera gånger och jag alltid spelat på Sagateatern. Det är en fantastiskt fin teater. Den är perfekt för intima konserter, säger artisten.

     Efter Borås blir det ytterligare en dryg månad av spelningar i tio andra städer.

     Vill du läsa mer lokala nyheter från Borås?

     Just nu kan du köpa paketet BT Digital Plus i 100 dagar för endast 100 kr.

     Du får bland annat granskande reportage, livesändningar och senaste nytt från Borås och Sjuhärad.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.