Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Timo Räisänen släpper julskiva på julafton och kommer till Borås

     .
     .
     Foto: Jonatan Fernström

     Timo Räisänen släpper nytt album med ett ganska okonventionellt koncept. Mellan 1-24 december kommer en låt släppas varje dag. Julskivan ”Pax Noël” släpps sedan i sin helhet på julafton.

     Första singeln som släpps är den egenskrivna ”December”. I Göteborg har planscher med texten ”DECEMBER IS COMING” vvarit uppsatta den senaste månaden - och dessa syftar alltså till musikvideosläppet av Timo Räisänens låt.

     För den som vill förhandslyssna på första singeln kommer musikvideon att släppas redan nu på fredag. De andra får alltså vänta till 1 december...

     – I arbetet med skivan har målet varit tydligt från början - en noga vald spellista med tyngd på variation, kvalitet och längd. Det ryms ju så många olika känslolägen i genren, varför nöja sig med en stil när man kan få alla! En bra julskiva får heller inte ta slut så fort man kommit i stämning och den ska hålla för att spelas om och om igen, säger Timo.

     11/12 gästar Timo Parkhallen i Borås, som en del i sin julturné ”Julen enligt Timo”.