GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Thomas Stenström kommer till Borås – då spelar han

Den populäre artisten Thomas Stenström med hits som ”Ser du månen där du är ikväll” och ”Slå mig hårt i ansiktet” kommer och spelar i Borås i höst.
Borås • Publicerad 3 september 2022
Thomas Stenström.
Thomas Stenström.Foto: SUVAD MRKONJIC

Det är med hans egna turné Dreamer Tour som han besöker konsert-och mässhallen Åhaga den 15 oktober.

Konserten kommer att bli en stående spelning.

– Livet i vänsterfilen är äntligen här och Dreamer Tour är omöjlig att stoppa. Det känns som jag bara följer med och jag älskar det! hälsar Thomas i ett pressmeddelande.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.