GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

The Ark kommer till Borås – men utomhusscenen skrotas

Tanken var att Åhaga för första gången skulle sätta upp en utescen när The Ark kom till stan. Nu kommer beskedet att det uteblir och kommer att vara inomhus istället, rapporterar BT.
Borås • Publicerad 25 augusti 2022
The Ark.
The Ark.Foto: Andreas Blomlöf

Det populära bandet är i full gång med sin The Ark reunion tour och kommer till Borås på fredagskvällen. Tanken var först att de skulle spela på en utomhusscen men det kommer alltså inte ske nu och det finns ingen anledning till det.

– Nej, vi kommer inte att gå ut med någon anledning, och det är arrangören som önskar det. Men det beror inte på biljettförsäljningen, den här spelningen kommer att slå vårt publikrekord, säger Albert Alexandersson, vd på Åhaga till BT.

Tidigare publikrekordet på Åhaga ligger på cirka 1 900 besökare som Håkan Hellström satte när han spelade där för tio år sedan. The Ark har sålt lite över 2 000 biljetter. Enligt Albert Alexandersson finns det fortfarande planer på att lansera en utescen, men någon annan gång.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.