GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Succépodden kommer till Borås

Den som ivrigt lyssnar på podden ”Flashback forever” har kanske inte missat att gänget bakom succén gjort en landsomfattande turné. Nu kommer de till Borås.
Borås • Publicerad 13 september 2022
Flashback Forever kommer till Borås.
Flashback Forever kommer till Borås.Foto: Nicke Johansson

Podden ”Flashback forever” har blivit en av Sveriges mest populära. I våras gjorde poddtrion Emma Knyckare, Ina Lundström och ”Scroll-Mia” den till en föreställning. Nu får den nypremiär, i Stockholm den 21 september.

Den 11 mars kommer poddtrion och spelar på Åhaga i Borås.

Biljetterna till föreställningen släpps på onsdagen.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.