unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sommartorsdagarna på turné i Sjuhärad

.
.
Foto: Sanna Tedeborg

Nästa år fyller Borås 400 år och då kommer det bland annat firas genom att Sommartorsdagarna åker ut på en slags turné i Sjuhärad. Man förlänger också sommartorsdagarna genom att lägga till ytterligare fyra torsdagskvällar. Konceptet går på turné till Sandared, Fristad, Viskafors och Dalsjöfors i slutet av augusti och början av september.

Under jubileumsåret 2021 blir det fyra extra Sommartorsdagarna®. Konceptet går på turné till Sandared, Fristad, Viskafors och Dalsjöfors i slutet av augusti och början av september.

– Nu påbörjar vi arbetet med att tillsammans med ortsråden hitta kreativa lösningar för evenemangen. Det här hoppas vi blir fina firanden med stort lokalt engagemang, säger Fredrik Beckman, konstnärlig ledare för 400-årsjubileet på Borås TME, i ett pressmeddelande.