GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sjuhäringen Davids farmor är Sveriges värsta bilförare

Under torsdagskvällen avgjordes finalen i Sveriges värsta bilförare. Det blev Mariestadsbon Irene Olsson som tog hem titeln, tillsammans med co-drivern och barnbarn David Olsson från Skene.
Sjuhärad • Publicerad 3 juni 2022
Irene Olsson tillsammans med barnbarnet David Olsson.
Irene Olsson tillsammans med barnbarnet David Olsson.Foto: Skärmavbild TV4/Cmore

Nu står det klart. Sveriges värsta bilförare är 82-åriga Irene Olsson. Och hon tar titeln med ro menar barnbarnet David Olsson.

– Nu i efterhand är det kul att det gick hela vägen och att farmor vann. Det är ju humor i det, svarar David Olsson på frågan om ”Sveriges värsta bilförare” verkligen är något att vill vinna till BT.

Framöver är planerna att satsa på att lägga upp videoklipp på en egen Youtube-kanal menar David Olsson.

Läs mer här.

Om programmet

”Sveriges värsta bilförare” går ut på att deltagarna lämnar ifrån sig sina körkort och sedan ska de under olika övningar försöka visa domaren Pernilla Theorin, som driver en körskola i Varberg, att de är tillräckligt bra förare för att få tillbaka körkortet.

Källa: Borås Tidning

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.