unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sjuhäringar i populära TV-programmet

Foto: PILLAN THELAUS

Den 22 augusti är det säsongspremiär för Klassfesten, där kända profiler tar plats i skolbänken och tävlar om vem som minns mest av sin egen skoltid. Tre av kändisarna under säsongen kommer från Sjuhärad. Artisten Robin Bengtsson tävlar mot Kishti Tomita den 12 september, Jan Björklund tävlar mot Christian ”Kicken” Lundqvist veckan efter och i säsongsavslutningen den 10 oktober deltar Shirley Clamp mot Eric Gadd.

– Äntligen är det dags att vrida tillbaka klockan till våra mest folkkära kändisars skolår! Det är alltid lika roligt att se våra gäster sättas på prov och minnas tillbaka till både pinsamma och härliga minnen från ungdomen, säger programledaren Renée Nyberg.

Klassfesten har premiär den 22 augusti klockan 20.00 på TV4, TV4 Play och C More.

Fakta

Säsongens deltagare

22 augusti: Martin Stenmarck och Sarah Dawn Finer
29 augusti: Carola Häggkvist och Ola Forssmed
5 september: Stefan Sauk och Nanne Grönvall
12 september: Kishti Tomita och Robin Bengtsson
19 september: Jan Björklund och Christian Kicken Lundqvist
26 september: Kristin Kaspersen och Johan Olsson
3 oktober: Anna Book och Margaux Dietz
10 oktober: Shirley Clamp och Eric Gadd