GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sjuhäradsartisten slog till – här är nya lyxköpet

Det har endast gått några dagar sedan Sjuhäradsartisten Robin Bengtsson blev pappa. Innan det har Bengtsson och flickvännen Sigrid Bernson unnat sig genom att köpa en ny lyxbåt.
Svenljunga/Stockholm • Publicerad 20 september 2022
Parets nya lyxköp ”Bonbon”.
Parets nya lyxköp ”Bonbon”.Foto: Privat

Svenljungaartisten Robin Bengtsson träffade Singrid Bernson när de dansade som par i Let's Dance 2019. Senare samma år flyttade de ihop och i fredags fick paret en son. Sedan tidigare har Bengtsson sonen Wille, 9, från ett annat förhållande.

Utöver den glada nyheten har paret även unnat sig ett nytt lyxköp inför hösten, som Sigrid Bernson nämner i ett Instagram-inlägg med båten som har namnet ”Bonbon”.

”Nu när familjen växer så kände vi att det var dags för båten att göra detsamma.”, skriver hon på Instagram.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.