GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson har fått barn: ”Tokkära i honom”

Svenljungasonen Robin Bengtsson och Sigrid Bernson har fått barn. Det avslöjade paret via ett Instagram-inlägg på lördagsförmiddagen.
Svenljunga • Publicerad 17 september 2022 • Uppdaterad 17 september 2022
Paret välkomnar deras nya barn ut.
Paret välkomnar deras nya barn ut.Foto: Robin Bengtsson / Instagram

Det var under fredagsmorgonen som paret fick tillökning i form av en son.

”16/9 tidigt på morgonen så kom den här goa lilla killen ut”, skriver Robin Bengtsson på Instagram, till en bild med han och Sigrid Bernson med deras son.

Robin har tidigare sonen Wille, 9, från en tidigare relation.

”Vi är ju såklart tokkära i honom redan och hemma väntar en nu väldigt nöjd och mallig storebrorsa. Tacksamma och fyllda av kärlek” skriver Bengtsson i Instagram-inlägget.

Kärleksparet träffades 2019 när Robin Bengtsson tävlade i ”Let’s dance” och Sigrid Bernson var hans danspartner. Sedan julafton samma år bor de tillsammans i en villa i Vallentuna utanför Stockholm.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.