GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Så blir Sommartorsdagarna

     Borås • Publicerad 29 maj 2020
     .
     .
     Foto: Johan Valkonen

     Sommartorsdagarna i Borås blir annorlunda i år, i och med coronapandemin och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Men under fredagen kom besked om att Borås City och Borås TME satsar på ett nytt koncept inför sommaren: Sommartorsdagarna blir Sommartorsdagarna Weekend.

     Man förlänger alltså till tre dagar, och på torsdagen kommer man kunna se en streamad artist klockan 21.00 med tillhörande förband. Första artisten som kommer spela är Sabina Ddumba.

     – Konserterna kommer att spelas in i förväg i Borås under andra och tredje veckan i juni och sedan kommer vi släppa en streamad konsert varje torsdag under juli månad. Spelningen släpps via BT.se och flera restauranger och caféer i stan kommer att visa spelningen. Upplägget innebär att alla boråsarna kommer att kunna ta del av Sommartorsdagarna och med det tar vi ingen pandemipaus, det känns otroligt bra, säger Caroline Wallin Borås City i ett pressmeddelande.

     Konceptet innefattar också andra projekt. Under torsdagar, fredagar och lördagar i juli kommer Stora Torget göras om till ett Food Truck-område och man kommer att satsa på utökade sittplatser. Man kommer också ha popup-koncept i de lediga lokalerna i centrum.

     Anna EngströmSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.