GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Robin Bengtsson återvänder till ”Idol” – uppträder på kvalveckan

Nyligen fick Sjuhäradsartisten Robin Bengtsson en son tillsammans med Let's Dance-profilen Sigrid Bernson. På torsdagen återvänder han till programmet där hans artistkarriär började.
Svenljunga/Stockholm • Publicerad onsdag 19:00
Robin Bengtsson blev nyligen förälder till en son med Sigrid Bernsson.
Robin Bengtsson blev nyligen förälder till en son med Sigrid Bernsson.Foto: Johan Valkonen

Det var år 2008 som Robin Bengtsson tävlade i ”Idol” och knep tredjeplatsen i tävlingen.

Senaste gången han besökte programmet var 2017, under temaveckan där programmet hade duett-tema.

På torsdag återvänder Bengtsson till Idol för att uppträda som gästartist i Idols kvalvecka som i år sänds direkt från Kungsträdgården istället för i en tv-studio.

Han kommer att sjunga singeln ”Don't You Dare” som han släppte i maj.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.